Radio Kiss Manele
Meniu site
Mini-chat
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 9
Statistici

HiT-ul Zilei
Piesa Zilei: NICOLETA GUTA SI SUSANU - NOI 2 [ Originala 2017 ] SUPER HIT 2017 MERITA ASCULTAT LA MAXIMSitemap RSS
Ads:

Radio Kiss Manele

O femeie şi-a sfătuit soţul să facă sex cu alte persoane după ce operaţia vaginală pe care a suferit-o le-a ruinat viaţa intimă.

Cat Lee se deplasează acum cu un scooter după ce operaţia avută i-a provocat dureri pe care nu le poate controla şi nu a reuşit să o vindece de incontinenţă. Profesoară la Universitatea Huddersfield, Cat a fost nevoită să îşi abandoneze chiar şi jobul.

Femeia a decis să facă operaţia în 2009, la doi ani după naşterea celui de al doilea copil, pentru că avea probleme cu vezica. După intervenţie, Cat a rămas însă cu dureri groaznice şi nu a mai putut să aibă relaţii intime cu soţul său.  “I-am spus că poate să aibă relaţii cu altcineva. Din fericire, a refuzat şi mi-a spus că doar pe mine mă iubeşte”, a mărturisit femeia de 43 de ani.

 

Cat a recurs în 20012 la o nouă intervenţie, care nu a reuşit însă să îi rezolve problema, iar în cele din urmă a fost nevoită să renunţe la implantul ce trebuia să fie o soluţie pentru prolapsul ei genital. “Sunt convinsă că această operaţie simplă mi-a ruinat viaţa. Nu voiam mai mulţi copii, dar nu cred că sunt o mamă potrivită pentru Charlie. Nu mă pot juca cu el asemenea altora. De asemenea, nu mă mai simt ca o soţie”, spune ea.

 Cat Lee a demarat o companie şi solicită ca aceste operaţii să fie oprite.

Un militar a murit după ce s-a prăbuşit cu paraşuta în apropierea Aerodromului Zărneşti, în timpul unui exerciţiu. Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Militar

Un bărbat a murit după ce a căzut miercuri cu paraşuta între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, din Braşov, incidentul având loc în apropierea Aerodromului Zărneşti.

Un militar a murit după ce s-a prăbuşit cu paraşuta în apropierea Aerodromului Zărneşti, în timpul unui exerciţiu. Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Militar

Paraşutistul care a decedat lângă aerodrom era militar

Bărbatul de 30 de ani, care a murit, miercuri, după ce s-a prăbuşit cu o paraşută era militar şi efectua un exerciţiu de paraşutare, se arată într-un comunicat de presă emis de Ministerul Apărării Naţionale.

Potrivit unui comunicat de presă emis miercuri de MAPN, în jurul orei 14.40, în timpul unui exerciţiu de paraşutare, în zona aerodromului Zărneşti, un militar a decedat.

Militarului i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, însă, cu toate eforturile echipei de intervenţie SMURD, a fost declarat decedat în jurul orei 15.35”, spun reprezentanţii MAPN.

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcţia informaţii militare, avea 30 de ani şi lucra în Ministerul Apărării Naţionale din anul 2013. Era căsătorit şi avea un copil.

Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Militar.

Potrivit comunicatului citat, joi, la ora 8.30, vor fi organizate în toate unităţile militare din ţară ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicică.

Surse din cadrul Aerodromului de la Zărneşti, au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că o echipă de militari efectua salturi cu paraşuta de la începutul lunii iulie, pe acest aerodrom privat.

Potrivit surselor citate, MAPN a încheiat un contract de închiriere pentru folosirea aerodromului şi a unei aeronave aparţinând acestuia, un AN2, pentru ca militarii să efecteze exerciţii la Zărneşti.

Anterior, Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov a declarat că bărbatul de 30 de ani, care s-a prăbuşit cu paraşuta lângă Aerodromul Zărneşti, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

"Accidentul s-a produs între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, din judeţul Braşov. Victima a fost inconştientă, iar o echipă de medici de la SMURD i-a acordat primul ajutor, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare", a declarat cpt. Ciprian Sfreja.

Potrivit apelului la 112, bărbatul s-ar fi prăbuşit cu parapanta, însă ulterior s-a stabilit că acesta zbura cu o paraşută.

Căutare
Autentificare
Coş de cumpărături
Coşul de cumpărături este gol
Reklame
Diverse
Copyright MyCorp © 2018 Radio Kiss ManeleuCoz